Om sidan

Plastikoperation


 

 

Plastikkirurgi

Om sidan

 

Vem är vi?

På Opereradig.se hittar du all nödvändig information om plastikkirurgi. Vår målsättning är att bli den ledande informationswebbplatsen inom området plastikkirurgi inom ett år. Vår sida vänder sig till både män och kvinnor som genom ett kirurgiskt ingrepp vill påverka sitt utseende eller som har ett kosmetiskt besvär. Vår ambition och målsättning är att alltid lämna objektiv fakta och information för att hjälpa till inom ämnet . Vi hoppas på detta sätt bidra till den enskilda individen för att denne ska känna trygghet inför den nya situation som uppstår när man genomför ett kirurgiskt ingrepp.

Sidan opereradig.se är ett privatägt bolag som drivs för att informera personer inom områden som kräver specialkunskap. Vi vill med sidan öka informationen och skapa förutsättningar för målgruppen att hitta önskvärd information inför ett kirurgiskt ingrepp.

Ansvarig och redaktör för webbplatsen är Jonny Rosengren som samarbetar med företag inom plastikkirurgibranschen. Inom arbetsgruppen bakom webbplatsen finns bred kunskap inom inhämtning, behandling och presentation av informationsmaterial. Likaså finns det stor kunskap i källutvärdering och faktaanalys.

Målet med opereradig.se

En stor del av den informationsinhämtning som äger rum idag sker genom internet. Opereradig.se´s mål är att vara den primära källan till kvalitativ kunskap inom området plastikkirurgi. Vi kommer att jobba aktivt med att ständigt förbättra sidan för att på så sätt uppnå vårt mål. Kom därför gärna med synpunkter eller skicka in tips rörande de ingrepp som du själv varit med om. Vi tar gärna emot berättelser från privatpersoner om hur just du upplevt situationen innan ett ingrepp, var och hur du genomfört det, varför du genomfört ingreppet och all annan information som kan vara till användning för våra läsare.

 

Till toppen av sidan

botox - ansiktsoperation - fettsugning - om sidan - plastikoperaion - kirurgi
www.opereradig.se - kontakt information

 

 

 

 


 


Systersidor: Presenter & Upplevelser - Tjäna pengar - Res till Kambodja