Vita tänder

Bleka tänderna


 

 

 

 

Plastikkirurgi

Tandblekning

 

Vita tänder genom tandblekning

Alla vill vi bleka våra tänder så att vi får ett kritvitt leende. Tandblekning är en blekningsprocess som bleker bort missfärgningar på och innuti emaljen så att tänderna blir ljusare och vitare. Vanliga anledningar till missfärgning är mat- och dryckintag samt rökning och snusning. Andra orsaker kan vara ett för stort intag av flour under förkalkningen av tänderna. Tänderna mörknar även med åldern. Oavsett anledning till varför du upplever att dina tänder är missfärgade så går det att bleka dem. Den vanligaste tandblekningsprocessen utförs genom att man placerar en tandskena, som är anpassade efter just dina tänder, över tänderna. Denna är fylld med en gele eller trögflytande vätska som bleker tänderna.

Tandblekning hos tandläkaren

Detta kan göras antingen i hemmet med hjälp av tandskenor eller hos tandläkaren med hjälp av laserteknik. Laser är en kraftig teknik och det tar endast en timmes tid att få tänderna blekta. Tandläkaren penslar först tänderna med en blekningsgel med ett mycket starkt medel i varefter de belyser tänderna under cirka en timmes tid. Resultatet blir oftast väldigt bra och priset ligger runt 5000 kr. Fråga din tandläkare för mer information om laserteknik. Vid blekning i hemmet så gjuter tandläkaren först två stycken skener som är anpassade exakt efter dina tänder. Du använder sedan dessa i hemmet under två till tre veckors tid tillsammans med en blekningsgel. Denna metod kräver lite mer arbete och tålamod men ger ett bra resultat. Priset är något billigare än laserteknik.

Hemblekning

Simplesmile är ett företag som säljer tandblekningsmedel till lågt pris men av hög kvalitet. Detta företag använder sig av ämnet karbamidperoxid för att bleka tänderna. Detta ämne avger syre som reagerar med missfärgningarna på tänderna, vilket leder till att tänderna blir vitare. Du får tydliga instruktioner när du beställer tandblekningsmedel härifrån och det fungerar lika bra som medlet som köps hos tandläkaren. Anledningen till prisskillnaden är att tandläkarens lön. Du gjuter själv skenerna hemma istället för att boka en dyr tid hos tandläkaren och låta honom göra jobbet. Är du tveksam så fråga gärna din tandläkare om råd.

Simplesmile - Professionell tandblekning fr. 295kr

Tipsa andra om sidan:

Till toppen av sidan

Vita tänder - Tandblekning - Tänder - Mun - Plastikoperaion - kirurgi

www.opereradig.se - kontakt information

 

 

 

 


 


 

Systersidor: Presenter & Upplevelser - Tjäna pengar