Penisförstoring

Plastikoperation större penis penisförstoringStörre penis


 

 

 

 

Plastikkirurgi

Penisförstoring - Intimkirurgi för män

Hur gör man för att operera sin penis?

Penisförstoring

Mannens penis har i alla tider betraktats som en symbol för manlighet och det finns en hel del män som är missnöjda med storleken på sin penis. Detta kan handla både om penisens längd och bredd. Det är många som tror att män förstorar sin penis för att imponera på tjejer men i själva verket är det ofta i möte med andra män som man vill ha något att visa upp. Detta kan vara i bastun eller i omklädningsrummet och ofta är det i viloläge som man tycker att penisen är för liten och inte i erogerat tillstånd. Det finns gott om produkter som marknadsförs på internet som olika metoder för att förlänga penisen utan ett kirurgiskt ingrepp. Det finns dock inte någon respektabel forskning som på en vetenskaplig nivå kan bekräfta att dessa metoder verkligen fungerar för att förstora en penis.

Att utföra en penisförstoring

Vanligtvis handlar en operation om man att man gör penisen ca två centimenter större. Fall då man kan komma strax över fyra centimeter har förekommit men är inte det normala. Innan en operation görs en grundlig undersökning av patienten då kirurgen tar reda på hur det ligger till med den sexuella funktionen samt om där är några problem med urinvägarna. Denna typ av operation genomförs under narkos. Operationen går till så att man lossar på fästena så att en del av svällkropparna kan flyttas framåt. Sedan syr man fast dessa så att de stannar kvar i denna positionen. När man syr igen snittet så syr man på så sätt att huden skjuts framåt vilket hjälper ytterligare till att förlänga penisen. Några veckor efter operationen när snittet läkt ihop ska ska det inledas in dragbehandling. Denna ska patienten utföra för att förhindra att den del av penisen som flyttats fram dras tillbaka in i kroppen. Denna ska utföras under ett antal månader.

Penisförtjockning

Att förtjocka sin penis går till så att man placerar fettceller eller hud mellan svällkropparna och huden på penisen. Ofta tar man fettcellerna från den egna kroppen för att förhindra en bortstöttning. Dessa injiceras under huden på penisen. Använder man hud för att göra penisen tjockare så läggs denna in genom ett snitt i huden på penisen. I samband med detta måste man även genomföra en omskärelse. Operationen genomförs under narkos. Det resultat du kan förvänta dig är en ökning med cirka 30 procent i vilotillstånd och upp till 10 procent vid resning.

Efter penisoperationen

Efter operationen kommer det att vara väldigt smärtsamt att få erektion och man bör vänta i minst en månad innan man har sex igen. Förmågan att få resning eller känsleln ska inte påverkas om operationen har genomförts på ett korrekt sätt. Ofta får man antibiotika efter operationen för att undvika risken för infektion. Du kan räkna med att vara hemma från jobbet i cirka en veckas tid.

Kostnad för en penisförstoring

Kostnaden för en intim operation varierar beroende på typen av ingrepp. Nedan hittar du några prisexempel:

Penisförlängning kostar runt 30 000 - 35 000 kronor.
En förtjockning av penisen kostar cirka 20 000 - 25 000 kronor.

Tipsa andra om sidan:

Till toppen av sidan

penisförstoring - större penis - penisförlängning - penisförtjockning - kirurgi
www.opereradig.se - kontakt information